Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Кошик
Акції
image/svg+xml
Кабінет
tehkomplekt

Ви зможете відстежувати замовленя, переглядати список бажань та багато іншого...

tehkomplekt
Конфорка чавунна КЕ-0.12 3000 Вт 220 В до професійної електричної плити

Конфорка чавунна КЕ-0.12 3000 Вт 220 В до професійної електричної плити

Немає в наявності Код: 2190792399
3 620₴
3 620₴

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, буд. 1
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

  • Виробник
    Crystal
  • Вид запчасти
    Конфорки

Ви можете залишити перший відгук.

Ви можете залишити перше питання.

Опис
Електроконфорка КЕ-0,12/3,0 (417*295 мм) – є універсальним нагрівальним елементом для всіх вітчизняних і закордонних марок професійних електроплит, застосовуваних на кухонних плитах підприємств громадського харчування. Поверхня електроконфорки КЕ-0,12/3,0 механічно оброблена по поверхні і торців. В якості нагрівальних елементів для електроконфорки використовуються спеціальні керамічні вставки, в які вкладається спіраль з ніхрома ремкомплект дл КЕ-0,12. Технічні дані КЕ-0,12/3,0: площа робочої поверхні – 0,12 м² розміри робочої поверхні – 417 * 295 мм потужність 3000 Вт (3,0 кВт) номінальна напруга – 220 В частота змінного струму – 50 Гц число спіралей – 2 шт. температура нагріву робочої поверхні – 400 С вага – 12,0 кг Електроконфорка КЕ-0.12 сертифікована і виготовляється згідно з вимогами ТУ У 00244676.001-99. Гарантійний термін експлуатації 1 (один) рік з моменту покупки. При покупці електроконфорки видається паспорт на даний виріб. Рекомендації до установки і експлуатації електроконфорки КЕ: 1. Установку або заміну електроконфорки повинні проводити атестовані фахівці. 2. Всі вимоги безпеки необхідно виконувати згідно з експлуатаційними документами на електроплити. 3. При монтажі електроконфорку заземлити. 4. При першому включенні конфорки прогріти протягом 30 хвилин без посуди. 5. Не допускається проливання рідин на розпечену поверхню конфорки. 6. Використовувати конфорку виключно для приготування їжі.